css templates

Ukus sa obronaka Zlatibora

Zalogaj zlata vredan

Zlatibor

Najveća ekološka oaza Evrope sa specifičnim mikroklimatom daje nam za pravo da tvrdimo da mesni proizvodi proizvedeni u ovom klimatskom ambijentu imaju specifičan ukus koji se ne može dostići ni jednom tehnološkom tehnikom u uslovima prosečnog ekološkog sistema.

Izdašnost prirode sa savršenom ružom vetrova čini Zlatiborski okrug prirodnom klima-komorom tokom cele godine. 

Univerzitetska istraživanja koja su sprovedena sa ciljem zaštite geografskog porekla suvomesnatih proizvoda sa ovog područja to jasno i pokazuju.

Zato smo spojili prednost koju nosi ovaj geografski pojas sa iskustvom  i srdačnošću i napravili paletu zanimljivih proizvoda vrhunskog kvaliteta i nezamenljivog i prepoznatljivog ukusa.

Nature

O nama

Lokacija

Proizvodni procesi koji se sprovode u našoj preradi, bazirani su na zanatskom principu manje produkcije zarad ostvarivanja kvaliteta. Lokaciju koju smo birali za gradnju proizvodnog pogona, nismo upodobljavali lakšim saobraćajnim pristupom, već mikroklimatskom pozicijom. Tako je naša prerada značajno udaljena od saobraćajnih koridora, izgrađena je u planinskom masivu na 800m nadmorske visine na vazdušnom koridoru Sirogojno - Ovčarsko Kablarska klisura

Kvalitet i tradicija

Upravo zbog faktora vazduha i pored postojanja klimatizovanih komora sa automatskim vođenjem procesa zrenja mesa i kobasica, koje imaju kapacitet dovoljan za naš obim proizvodnje, mi smo sagradili i klasične tradicionalne komore koje nemaju automatizovane klimatizere, već funkcionišu isključivo na prirodnom strujanju vazduha.

Ovakav pristup zahteva mnogo manuelnog rada i to je glavni limitator našeg proizvodnog kapaciteta. Ali činjenica da se u proizvodnji koristi svež i sterilan vazduh, pogotovo u jesenjim i zimskim uslovima, za nas ima prednost prilikom odlučivanja o mogućem kapacitetu proizvodnje u našem proizvodnom pogonu.

Proizvodnja

Savremena oprema koja eksploatiše savršen vazduh u zrenju proizvoda, naši su aduti u posebnosti kvaliteta i ukusa naših proizvoda.
Klimatizeri koji pripremaju vazduh određene vlažnosti i temperature omogućuju nam da proces zrenja mesa i kobasica vodimo na strogo kontolisan način koji obezbeđuje vrhunski kvalitet proizvoda.


Proizvodni program

U polju "Pretraži" unesite željeni kriterijum radi bolje preglednosti proizvodnog programa.

Naziv Vrsta Slajs Rinfuz
RamstekSušeno mesoDaDa
Goveđa pršutaSušeno mesoDaDa
Svinjska pečenicaSušeno mesoDaDa
Suvi vratSušeno mesoDaDa
BuđolaSušeno mesoDaDa
Mesnata slaninaSušeno mesoDaDa
PančetaSušeno mesoDaDa
Čajna kobasicaSušena kobasicaDaDa
Budimska kobasicaSušena kobasicaDaDa
KulenSušena kobasicaDaDa
Goveđa čajna kobasicaSušena kobasicaDaDa
Goveđa budimska kobasicaSušena kobasicaDaDa
Čajni štapićiSušena kobasicaNeDa
Pikant štapićiSušena kobasicaNeDa
Sudžukica (Goveđi štapići)Sušena kobasicaNeDa
Sremska kobasicaSušena kobasicaDaDa
Trofejna kobasicaSušena kobasicaDaDa
Trofejni kulen (Sremski)Sušena kobasicaDaDa
Goveđi kulenSušena kobasicaDaDa
Prikazano je proizvoda  od ukupno

Galerija

Želimo da približimo naš proizvod Vama, da se predstavimo ko smo i kako radimo. 

Zlatibor

Najveća ekološka oaza Evrope sa specifičnim mikroklimatom daje nam za pravo da tvrdimo da mesni proizvodi proizvedeni u ovom klimatskom ambijentu imaju specifičan ukus koji se ne može dostići ni jednom tehnološkom tehnikom u uslovima prosečnog ekološkog sistema. 
Izdašnost prirode sa savršenom ružom vetrova čini Zlatiborski okrugprirodnom klima-komorom tokom cele godine. Zato smo spojili prednosti  koju nosi ovaj geografski pojas sa iskustvom i stručnošću i napravili paletu zanimljivih proizvoda vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog ukusa.

© Copyright 2017 RID Zlatibor - Webdesign: Planeta računari